بهترین سرعت فیلم برداری – چگونه بهترین نرخ فریم را انتخاب کنیم؟
دانستن اینکه چگونه بهترین نرخ فریم را برای ویدیوهای خود انتخاب کنید، طیف وسیعی از تکنیکهای بهترین سرعت فیلم برداری و فیلمسازی جدید را باز میکند.
برای ایجاد فیلم های روان تر و همچنین افکت هایی مانند حرکت آهسته می توان از نرخ فریم های مختلف استفاده کرد. این یک راه موثر برای افزودن تنش دراماتیک در فیلمسازی روایی یا نمایش اکشن با وضوح بالا است.
در ادامه ما نرخ فریم های مختلفی را که می توانید استفاده کنید، و بهترین برنامه های کاربردی برای ایجاد محتوای ویدیویی را برای شما شرح خواهیم داد.
(همچنین نرخ فریم بهینه را برای پلتفرم های آنلاین محبوب مانند Instagram Reels، YouTube و TikTok پوشش خواهیم داد.)
نرخ فریم ( بهترین سرعت فیلمبرداری ) چیست؟
نرخ فریم تعداد فریم های ضبط شده توسط دوربین شما را نشان می دهد و به صورت فریم در ثانیه (fps) بیان می شود. نرخ فریم های مختلفی برای سازندگان محتوای ویدیویی موجود است که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.
به عنوان مثال، اگر نرخ فریم 24 فریم بر ثانیه را انتخاب کنید، در هر ثانیه 24 فریم جداگانه تنها در یک ضبط پیوسته ثبت می شود.
در اینجا تمام نرخهای فریم ویدیو و کیفیتها و زمینههایی که این نرخهای فریم در آن استفاده میشوند، به صورت تفکیک شده است.
– جلوه های حرکت آهسته (در صورت کاهش سرعت تا 24 یا 30 فریم در ثانیه)
120 فریم در ثانیه – جلوه های حرکت آهسته با کیفیت بالا
– صحنه های اکشن با حرکت واضح
– تجزیه و تحلیل ورزشی و پخش مجدد
– تحقیق و تجزیه و تحلیل علمی (به عنوان مثال، بیومکانیک)
240 فریم در ثانیه – جلوه های حرکتی فوق العاده آهسته
– تحقیقات علمی که نیاز به تجزیه و تحلیل بسیار دقیق دارد
– تحلیل حرکت در زمینه های تخصصی
480+ فریم در ثانیه – برنامه های تخصصی علمی و صنعتی
– تجزیه و تحلیل حرکت بسیار دقیق
بهترین سرعت فیلمبرداری : 24فریم بر ثانیه
نرخ فریم 24 فریم بر ثانیه از لحاظ تاریخی با تولید فیلم مرتبط بوده است و تا به امروز استاندارد فیلم ها و برخی از نمایش های تلویزیونی باقی مانده است.
ضبط با سرعت 24 فریم در ثانیه، فیلمی را ایجاد می کند که طبیعی ترین تصویر برای چشم انسان است، با تاری حرکت زمانی که عکس به سرعت حرکت می کند.
این باعث می شود که آن را به بهترین نرخ فریم یا بهترین سرعت فیلمبرداری برای محتوای دراماتیک و داستانی، مانند فیلم های کوتاه و بلند، یا برای ساخت فیلم مستند تبدیل کند.
بهترین سرعت فیلمبرداری : 30 فریم در ثانیه
افزودن فریمهای بیشتر برای افزایش نرخ فریم به 30 فریم در ثانیه، حجم اطلاعات جمعآوریشده را افزایش میدهد تا ویدیو صاف به نظر برسد.
این نرخ فریم معمولاً برای تلویزیون زنده و ورزش استفاده میشود، با فریمهای اضافی که حرکت را با جزئیات ریزتر ثبت میکنند، جایی که تاری حرکت کمتر رخ میدهد.
همچنین یک نرخ فریم رایج برای برخی بازیهای ویدیویی و همچنین ضبط ویدیو برای نمایشهای تلویزیونی مانند اپراها است.
در حالی که تلویزیون اروپایی اغلب با سرعت 25 فریم در ثانیه فیلمبرداری می شود، تولیدات تلویزیونی آمریکای شمالی معمولاً از نرخ فریم سریعتر 30 فریم در ثانیه استفاده می کنند.
پخش ویدیو و محتوای وبلاگ برای رسانه های اجتماعی و پلتفرم های محتوای ویدیویی نیز معمولاً با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط می شود.
بهترین سرعت فیلمبرداری : 60 فریم بر ثانیه
دوبرابر سرعت 30 فریم در ثانیه به 60 فریم در ثانیه امکان ضبط ویدیوی بسیار نرم تری را با دو برابر اطلاعات ضبط شده در هر ثانیه فراهم می کند.
برخی از پخشهای ورزشی و حیات وحش از سرعت 60 فریم بر ثانیه و همچنین بازیهای ویدیویی که بر روی رایانههای پیشرفته با قابلیت حفظ این نرخ پخش میشوند، استفاده میکنند.
همچنین گاهی اوقات برای برخی از فیلمهای اکشن استفاده میشود و معمولاً در مقایسه با یک عکس با سرعت 30 فریم در ثانیه، به پروژهای دو برابر حجم فایل منجر میشود.
فیلمبرداری با سرعت 60 فریم در ثانیه همچنین امکان ایجاد فیلم اسلوموشن را در زمانی که ضبط کند شده است و با سرعت 24 فریم در ثانیه یا 30 فریم بر ثانیه پخش می شود، می دهد.
بهترین سرعت فیلمبرداری : 120فریم در ثانیه و بالاتر
یکی از محبوب ترین نرخ فریم و بهترین سرعت فیلم برداری برای ایجاد یک شات اسلوموشن 120 فریم در ثانیه است که در صورت کاهش سرعت، جلوه را به نمایش می گذارد تا جلوه حرکت آهسته را ایجاد کند.
همچنین میتوان عکسهای حرکت آهسته را با عکاسی با سرعت ۲۴۰ فریم در ثانیه ایجاد کرد، تا هنگام پخش با سرعت ۲۴ یا ۳۰ فریم در ثانیه، فیلمهای کندتر ایجاد شود.
این نرخهای فریم بسیار بالا معمولاً در فیلمها برای افزایش اتمسفر و تنش یک صحنه خاص یا اکشن نمایشی بهطور کم استفاده میشوند.
همچنین یک نرخ فریم برای ویدیو است، که اغلب در رویدادهای ورزشی استفاده میشود، مانند پخش مجدد گلهایی که در فوتبال به ثمر میرسد تا عمل برجسته شود.
اگر فیلم را با نرخ فریم بالا ضبط می کنید تا جلوه حرکت آهسته داشته باشید، به خاطر داشته باشید که برای کاهش سرعت کلیپ به نرم افزار مناسبی مانند Adobe Premiere نیاز دارید.
بهترین سرعت برای فیلمبرداری شاتر برای نرخ فریم های مختلف چیست؟
قبل از اینکه تصمیم بگیرید فیلمبرداری فیلم را با استفاده از نرخ فریم های مختلف آزمایش کنید، باید از نحوه تعامل آن با سرعت شاتر آگاه باشید. با درک رابطه بین نرخ فریم و سرعت شاتر، می توانید مطمئن شوید که دوربین شما برای ضبط دقیق عملکرد تنظیم شه است.
خوشبختانه، قانون کلی که باید در نظر داشت ساده است، با رابطه 180 درجه، قانون طلایی حرکت در فیلمبرداری را تشکیل می دهد. این قانون حکم میکند که سرعت شاتر شما باید تقریباً دو برابر نرخ فریم باشد تا فیلمی طبیعی با تاری حرکتی دلپذیر ایجاد کنید.
به عنوان مثال، اگر با سرعت 24 فریم در ثانیه فیلمبرداری می کنید، سرعت شاتر شما باید روی 1/50 ثانیه تنظیم شود، در حالی که 60 فریم در ثانیه به سرعت شاتر 1/120 ثانیه نیاز دارد.
سرعت شاتر شما قبل از هر چیز بر حرکت تأثیر می گذارد، بنابراین در برخی شرایط می توان از خم کردن قانون 180 درجه برای ایجاد یک اثر منحصر به فرد در ضبط استفاده کرد.
یک مثال قابل توجه در سینما که چگونه می توان از تعامل بین سرعت شاتر و نرخ فریم برای نتایج هنری استفاده کرد، Chungking Express است.
در این فیلم، فیلمبردار کریستوفر دویل با سرعت 14 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کرد و از چاپ پله ای برای دوبار کپی کردن تصاویر و ایجاد توهم اسلوموشن استفاده کرد.
این امر باعث ایجاد جلوه تار شدن بیشتر عناصر پسزمینه میشود و در عین حال سوژه را به وضوح در کادر مشخص میکند.
این تکنیک در سگهای مخزن کوئنتین تارانتینو با استفاده از فرآیند چاپ مرحلهای از فیلمهایی که با سرعت 24 فریم بر ثانیه با تصاویر تکراری سهگانه گرفته شدهاند، استفاده شد.
جلوه این تکنیک فیلمسازی شبیه به حرکت آهسته است که هر فریم را چندین بار تکرار میکند تا در هنگام پخش با سرعت معمولی، جلوهای مبهم داشته باشد.
بهترین سرعت فیلم برداری و نرخ فریم در یک نگاه چیست؟
بهترین سرعت فیلم برداری برای حلقه های اینستاگرام
الزامات آپلود قرقره های اینستاگرام حداقل نرخ فریم را برای ویدیوهای 30 فریم در ثانیه با وضوح حداقل 720p توصیه می کند.
در حالی که برخی از تلفن های هوشمند قادر به نمایش نرخ فریم ویدیویی بالاتر هستند، 30 فریم در ثانیه نرخ بهینه برای حلقه های اینستاگرام باقی می ماند.
بهترین سرعت فیلم برداری برای یوتیوب
یوتیوب از نرخ فریم های مختلفی پشتیبانی می کند که سازندگان محتوا می توانند برای فعالیت های خود در ساخت ویدیو استفاده کنند.
در حالی که 24 فریم در ثانیه نرخ فریم توصیه شده برای YouTube است، 30 فریم بر ثانیه نیز معمولاً در این پلتفرم استفاده می شود.
برخی از سازندگان محتوا هنگام ایجاد محتوا با حرکت زیاد یا ضبط ویدیوهای بازی، مانند 60 فریم در ثانیه، از فریم های بیشتری استفاده می کنند.
بهترین سرعت فیلم برداری برای آیفون
تنظیم بهترین سرعت فیلم برداری و نرخ فریم پیشفرض برای اکثر آیفونها 30 فریم در ثانیه است و به این ترتیب نرخ فریمی است که اغلب برای این فرمت مشاهده میکنید.
با این حال، میتوانید با استفاده از آیفون، نرخ فریم ویدیو را به 60 فریم در ثانیه تغییر دهید تا فریمهای بیشتری را برای زیبایی واضحتر معرفی کنید.
همچنین گزینه ای برای عکاسی با سرعت 24 فریم بر ثانیه در آیفون برای دستیابی به ظاهری سینمایی وجود دارد که برای فیلم برنده اسکار Tangerine استفاده شد.
برای این فیلم، کارگردان از برنامه Filmic Pro استفاده کرد تا نرخ فریم ویدیویی 24 فریم بر ثانیه با نرخ فشرده سازی با کیفیت بالا را امکان پذیر کند.
بهترین سرعت فیلم برداری برای TikTok
به سازندگان محتوای TikTok توصیه می شود هنگام ایجاد محتوا برای پلتفرم از سرعت 30 فریم یا 60 فریم در ثانیه استفاده کنند.
باز هم، انتخاب نرخ فریم بالاتر منجر به فیلمبرداری نرمتر میشود، اگرچه اکثر کاربران TikTok ترجیح میدهند به 30 فریم در ثانیه پایبند باشند.
این معمولاً با استفاده از وضوح تصویر 1080p انجام می شود، در حالی که پلتفرم در زمان نوشتن از ویدیوی 4K پشتیبانی نمی کند.
بهترین سازندگان مونتاژ ویدیو چیست؟
بهترین سرعت فیلم برداری برای ویدیوی حرکت آهسته
دو نرخ فریم ویدیویی رایج برای فیلمبرداری اسلوموشن استفاده میشود، با اسلوموشن استاندارد معمولاً با سرعت 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میشود.
120 فریم بر ثانیه را می توان برای حرکت آهسته تر استفاده کرد و فیلمی تولید کرد که در زمان پخش با سرعت 24 فریم بر ثانیه تقریباً پنج برابر کندتر است.
همچنین میتوانید با استفاده از نرخ فریم 240 فریم در ثانیه برای فیلمبرداری حتی آهستهتر هنگام پخش با بهترین سرعت فیلم برداری و نرخ پایینتر، فیلمبرداری کنید، اگرچه بسیاری از دوربینها از این نرخ فریم پشتیبانی نمیکنند.
برخی از دوربین های تخصصی نرخ فریم بسیار بالاتری را ارائه می دهند، به عنوان مثال، دوربین پرسرعت فانتوم HD Gold که توسط Slow Mo Guys برای دستیابی به یک عکس اسلوموشن فوق العاده استفاده می شود.
این قابلیت فیلمبرداری با سرعت 2500 فریم در ثانیه با رزولوشن 1080p، 5000 فریم در ثانیه در 720p، و 10000 فریم در ثانیه در 480p/
بهترین سرعت فیلم برداری برای آموزش
آموزش های ویدئویی معمولاً با سرعت 24 فریم در ثانیه ضبط می شوند تا زیبایی شناسی طبیعی و قابل ربط برای مخاطب به دست آید.
با این اوصاف، 30 فریم در ثانیه نیز برای آموزش ها رایج است و معمولاً برای آموزش های ویدیویی YouTube توسط سازندگان محتوا استفاده می شود.
پلتفرم تعیینشدهای که برای آپلود آموزش برنامهریزی میکنید، در نهایت نرخ فریمی را که برای ویدیوی خود انتخاب میکنید تعیین میکند.
بهترین سرعت فیلم برداری برای بازی
30 فریم در ثانیه رایجترین نرخ فریم ویدیویی است که برای بازی استفاده میشود، زیرا اکثر تنظیمات رایانههای بازی قادر به کنترل این نرخ هستند.
با این حال، دستگاههای بازی با مشخصات بالاتر میتوانند بازیها را با سرعت 60 فریم بر ثانیه انجام دهند تا گیمپلی روانتر و پاسخگوتری ارائه دهند.
این مورد مخصوصاً در مورد بازیهای سریع مانند تیراندازی اول شخص و بازیهای مسابقهای که در کسری از ثانیه میتواند تفاوت زیادی در گیمپلی ایجاد کند، صادق است.
بهترین سرعت فیلم برداری صفحه سبز چیست؟
بهترین نرخ فریم برای ویدیوی 1080p
هر دو 30 فریم و 60 فریم در ثانیه معمولاً هنگام ضبط ویدیوی 1080p استفاده می شوند و بسته به اهداف ویدیو می توان از هر دو استفاده کرد.
نرخ فریم ویدیویی 30 فریم بر ثانیه معمولاً برای ایجاد محتوای آنلاین استفاده می شود تا ظاهری طبیعی و دلپذیر برای تاری حرکت چشم ایجاد کند.
60 فریم در ثانیه جزئیات بیشتری را به ارمغان میآورد، اما میتواند از واقعگرایی پیشرفتهای رنج ببرد که باعث میشود وسایل و دیگر عناصر تصویر «جعلی» به نظر برسند و ظاهری اپرا صابون داشته باشند.
بهترین نرخ فریم برای ویدیوی 4K
اگر در حال فیلم برداری با وضوح 4K هستید، اکثر دوربین ها به شما امکان می دهند نرخ فریم را در 24، 30 فریم بر ثانیه یا 60 فریم بر ثانیه تنظیم کنید.
60 فریم در ثانیه تنظیم بهینه نرخ فریم هنگام عکسبرداری سریع مانند ورزش است و می تواند برای ایجاد فیلم اسلوموشن استفاده شود.
با این اوصاف، 30 فریم در ثانیه برای ایجاد محتوای کلی ویدیویی معمول است، در حالی که 24 فریم در ثانیه برای یک ظاهر سینمایی، تاری بیشتری را برای حرکت به ارمغان می آورد.
برخی از دوربینها، مانند Canon EOS R5 و Sony A7S III، امکان فیلمبرداری با کیفیت 4K و سرعت 120 فریم بر ثانیه را برای عکسهای اسلوموشن با وضوح بالا فراهم میکنند.
رابطه بین سرعت شاتر و نرخ فریم چیست؟
به طور خلاصه به قانون طلایی اشاره کردیم که در آن سرعت شاتر دوربین باید دو برابر نرخ فریم آن باشد.
این به عنوان عکسبرداری در زاویه شاتر 180 درجه شناخته می شود و یک روش استاندارد برای فیلمبرداری و فیلمبرداری است.
این نسبت چیزی است که هنگام پخش با تاری حرکتی “عادی” حرکتی صاف و واقعی ارائه می دهد.
با این اوصاف، استثناهایی از قاعده وجود دارد، مانند سکانس آغازین Saving Private Ryan، که از نرخ فریم بالاتری برای زیبایی استاکاتو استفاده می کند.
به طور کلی، خم کردن این قانون یک جلوه عجیب و غریب ایجاد می کند که بسته به اینکه چگونه سرعت شاتر را فراتر از پارامترهای معمولی تغییر دهید، متفاوت است.
زاویه شاتر در مقابل سرعت شاتر
زاویه شاتر دوربین به طور کلی برای شاترهای چرخشی اعمال می شود که در آن دهانه زاویه دار می چرخد و به نور اجازه می دهد یک بار در هر دور وارد شود تا هر فریم نمایان شود.
زاویه شاتر که معمولاً در دوربین های فیلم متحرک استفاده می شود، بر حسب درجه به جای کسری از ثانیه مانند سرعت شاتر اندازه گیری می شود.
بسته به زاویه شاتر، تأثیر متفاوتی بر نحوه ثبت حرکت خواهد داشت، به طوری که زاویه شاتر 180 درجه در فیلمسازی طبیعی در نظر گرفته می شود.
استفاده از شاتر محکمتر، تاری حرکت را محدود میکند، با لکنت و ظاهر انیمیشن استاپموشن همانطور که در Saving Private Ryan فوقالذکر دیده میشود.
تاثیر نرخ فریم بر تجربه بیننده
بسته به نرخ فریمی که انتخاب می کنید، فیلم بعدی تاثیر متفاوتی بر بیننده خواهد داشت.
در اینجا خلاصه ای از این اثرات و کاربرد آنها در رسانه ها آورده شده است.
درک حرکت
نرخ فریم پایه برای نمایش حرکت بین 10 تا 12 فریم در ثانیه است و هر چیزی کمتر به عنوان تصاویر جداگانه درک می شود.
ما بررسی کردهایم که چگونه از 24 فریم در ثانیه برای یک ظاهر سینمایی با تاری دلپذیر در حرکت استفاده میشود، در حالی که 30 فریم در ثانیه درک بیننده از حرکت را واضحتر میکند.
هر دو 30 فریم در ثانیه و 60 فریم در ثانیه می توانند منجر به چیزی شوند که به عنوان “اثر اپرا صابون” شناخته می شود، که توسط درون یابی حرکتی ایجاد می شود.
اینجا جایی است که فریمهای اضافی بین فریمهای اصلی قرار میگیرند و در نتیجه فیلمی فوق واقعی و «جعلی» به نظر میرسد.
تأثیرات عاطفی و روانی
انتخاب نرخ فریم می تواند نقش مهمی در خلق و خو، احساسات و اثرات روانی یک ویدیو داشته باشد.
شاید رایج ترین استفاده از نرخ فریم برای تأثیرات احساسی، استفاده از حرکت آهسته در فیلم ها باشد.
این می تواند برای افزایش تنش و انتظار در طول سکانس های اکشن و افزایش لحظات دراماتیک استفاده شود.
برخی از فیلمسازان با کنار گذاشتن قانون FPS به سرعت شاتر برای فیلمسازی انتزاعی یا اکسپرسیونیستی، همه چیز را بیشتر پیش می برند.
در حالی که این تکنیک ها باید به قدری استفاده شوند، اما زمانی که به درستی اعمال شوند، می توانند داستان سرایی را بهبود بخشند و صحنه ای فراگیرتر ایجاد کنند.
ملاحظات فنی
دوربین های مختلف دارای حداکثر نرخ فریم ضبط ذاتی و وضوح متناظر خود هستند.
به عنوان مثال، در حالی که بسیاری از دوربینها میتوانند با سرعت 24 فریم در ثانیه یا 30 فریم در ثانیه با کیفیت 4K ضبط کنند، همه این گزینهها را ندارند که با سرعت 60 فریم در ثانیه یا 120 فریم در ثانیه با کیفیت کامل UHD فیلمبرداری کنند.
عکاسی با FPS بالاتر همچنین فضای ذخیره سازی بیشتری را مصرف می کند و اندازه فایل بزرگتری ایجاد می کند، که هنگام انتخاب FPS باید به آن توجه کنید.
ویرایش و پس از تولید
هنگام ویرایش پروژه های ویدیویی که از چندین نرخ فریم در چندین کلیپ استفاده می کنند، امکان تبدیل بین نرخ فریم وجود دارد.
نرمافزارهایی مانند Adobe Premiere، DaVinci Resolve و ابزارهای رایگانی مانند VEED با استفاده از الگوریتمی برای ایجاد فریمهای اضافی برای خروجی صاف، فیلم را کدگذاری میکنند.
برای فیلمهای آهسته، فیلمهایی که با سرعت ۱۲۰ فریم در ثانیه یا بالاتر گرفته شدهاند، با سرعت استاندارد مانند ۲۴ فریم در ثانیه یا ۳۰ فریم در ثانیه پخش میشوند، بنابراین فریمهای اضافی که با سرعت ۱۲۰ فریم در ثانیه فیلمبرداری میشوند، حرکت آهسته را ارائه میکنند.
همچنین میتوانید از نرمافزاری برای درونیابی بین تصاویر از فیلمها برای افزایش نرخ تازهسازی ویدیوها یا شبیهسازی جلوههای حرکت آهسته استفاده کنید.
نحوه انتخاب بهترین سرعت فیلم براداری برای ویدیو چیست؟
اکنون که اصول اصلی و کاربردهای نرخ فریم را پوشش دادم، بیایید نحوه انتخاب بهترین FPS را برای پروژه خود بررسی کنیم.
اولین چیزی که باید در نظر بگیرید این است که قصد دارید از چه پلتفرمی برای میزبانی ویدیو استفاده کنید زیرا برخی از پلتفرم ها محدودیت هایی دارند.
در مرحله بعد، باید موضوع را در نظر بگیرید: اگر در حال فیلمبرداری یک فیلم کوتاه هستید، 24 فریم در ثانیه منطقی است، زیرا به آن جلوه ای سینمایی می دهد.
اگر در یوتیوب تولید کننده محتوا هستید، 30 فریم در ثانیه رایج ترین است، اگرچه ویدیوهای بازی ممکن است با سرعت 60 فریم در ثانیه بهتر کار کنند.
سکانسهایی که نیاز به افزایش تنش دراماتیک دارند، میتوانند با سرعت ۱۲۰ فریم در ثانیه فیلمبرداری شوند، سپس با نرخ فریم استاندارد (۲۴/۳۰ فریم در ثانیه) برای حرکت آهسته پخش شوند.
اگر در زمینه فیلمبرداری تازه کار هستید، ایده خوبی است که با تنظیمات نرخ فریم دوربین خود بازی کنید و ببینید که چگونه به نظر می رسد.
آزمایش یک راه عالی برای کشف ترفندهای جدید فیلمسازی است که اگر به طور انحصاری به یک نرخ فریم بر ثانیه پایبند باشید، ممکن است با آنها مواجه نشوید.
سوالات متداول در بهترین سرعت فیلم برداری
آیا نرخ فریم بر اندازه فایل یک ویدیو تأثیر می گذارد؟
بهترین سرعت فیلم برداری یا نرخ فریمی که برای فیلمبرداری خود انتخاب می کنید می تواند تأثیر قابل توجهی بر اندازه فایل داشته باشد. یک کلیپ ویدیویی که با سرعت 60 فریم در ثانیه گرفته شده است، دو برابر یک عکس با سرعت 30 فریم در ثانیه است و این اطلاعات اضافی فضا را اشغال می کند.
همانطور که ظرفیت فایل افزایش می یابد، پهنای باند مورد نیاز برای پخش یکنواخت کلیپ ویدیویی نیز افزایش می یابد که بر اندازه نهایی فایل ویدیویی نیز تأثیر می گذارد.
آیا نرخ فریم بر کیفیت ویدیوی شما تأثیر می گذارد؟
تأثیر اصلی که انتخاب نرخ فریم شما بر روی ویدیوی شما خواهد داشت به ثبات حرکت و نرمی ویدیو مربوط می شود.
از نظر رزولوشن بر کیفیت ویدیوی شما تأثیری نمیگذارد، اگرچه اثر یکنواخت نرخ فریم بالاتر میتواند باعث شود که ویدیو کمتر متلاطم به نظر برسد.
چگونه نرخ فریم دوربین را تغییر دهیم؟
تنظیمات خاص بین سازندگان دوربین و مدلها برای تغییر نرخ فریم آن متفاوت است، بنابراین باید به دستورالعملهای دوربین خاص خود مراجعه کنید.
همچنین باید به خاطر داشته باشید که برای فعال شدن برخی از نرخهای فریم ممکن است نیاز به تغییر وضوح دوربین داشته باشید.
به عنوان مثال، اگر می خواهید با استفاده از دوربین Sony A7iii با سرعت 120 فریم بر ثانیه فیلم برداری کنید، این امکان وجود ندارد در حالی که وضوح آن روی 4K تنظیم شده است.
آیا نرخ فریم بالاتر برای ویدیو بهتر است؟
افزایش نرخ فریم ویدیوی شما لزوماً آن را بهتر نمی کند، اگرچه صافی فیلم را در پخش بهبود می بخشد.
نرخ فریم بالاتر نیز چند گزینه اضافی در پس از تولید در اختیار شما قرار می دهد، به عنوان مثال، ایجاد ویدیوهای اسلوموشن برای صحنه های خود.
با این اوصاف، نرخ بالاتر فریم در ثانیه، وضوح کلی و کیفیت تصویر ویدیوی ضبط شده را که تحت تأثیر وضوح تصویر قرار میگیرد، بهبود نمیبخشد.
آیا باید با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنم یا 60 فریم در ثانیه؟
بهترین سرعت فیلم برداری و نرخ فریمی که انتخاب می کنید به ماهیت فیلمی که می گیرید و جایی که قصد دارید آن را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارید بستگی دارد.
برای اکثر فیلمبرداران و تولیدکنندگان محتوا، فیلمبرداری با سرعت 30 فریم در ثانیه نرخ فریم بهینه برای بخش عمده ای از محتوایی است که ایجاد می کنند.
از طرف دیگر، اگر در حال عکاسی سریع هستید یا عکسهای اسلوموشن را در فیلمبرداری خود معرفی میکنید، عکسبرداری با نرخ فریم 60 فریم در ثانیه ضروری است.
24 فریم بر ثانیه برای فیلم بهتر است یا 30 فریم بر ثانیه؟
در حالی که اکثر سازندگان محتوای دیجیتال با نرخ فریم 30 فریم در ثانیه فیلمبرداری می کنند، 24 فریم در ثانیه نرخ فریم مرتبط با ساخت فیلم سنتی است.
به این ترتیب، برخی از فیلمسازان ترجیح می دهند نرخ فریم خود را به 24 فریم بر ثانیه کاهش دهند تا به کیفیت فیلم جلوه ای سینمایی ببخشند.
این به این دلیل است که نرخ فریم 24 فریم در ثانیه برای فیلم سینمایی در مقایسه با تصویر واضح تر و تمیزتر هنگام فیلمبرداری با نرخ فریم 30 فریم در ثانیه، تاری حرکت بیشتری را ایجاد می کند.
سخن نهایی
در این مقاله با بهترین سرعت فیلم برداری و نرخ فریم اشناییت پیدا کردیم. نظرات و سوالات خود را برای ما کامنت کنید.
در مقاله های بعدی سینا دوربین با ما همراه باشید.